τρέχουσες

τρέχουσες

 • 19 Οκτωβρίου 2017 - 01 Απριλίου 2018

  Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ

  ΘΕΑΤΡΟΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ

  Ο πρίγκιπας Ταμίνο -σύμβολο της αρετής και της αγάπης, βρίσκει στο πρόσωπο της Παμίνας το ιδανικό ταίρι. Όμως το ζευγάρι θα περάσει από πολλές δοκιμασίες. Με όπλο την αγάπη, οι ήρωές μας θα νικήσουν και θα ενωθούν για πάντα. Μαζί τους ο Παπαγκένο, ένας τρισχαριτωμένος παραμυθένιος ήρωας που με τις σκανδαλιές του θα χαρίσει στα παιδιά στιγμές χαράς και γέλιου. Το έργο τελειώνοντας βρίσκει τους δυο εχθρούς, βασίλισσα της νύχτας και βασιλιά της μέρας, ενωμένους. Το καλό θα νικήσει το κακό και θα απλωθεί σ’ όλη τη γη.

  Διαβάστε περισσότερα
 • 28 Οκτωβρίου 2017 - 31 Μαΐου 2018

  ΧΕΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ

  ΘΕΑΤΡΟΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ

  Το γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ μεταμορφώνεται, διασκευάζεται και παρουσιάζεται σαν ένα τρυφερό μουσικό παραμύθι, πλούσιο σε μηνύματα.( Μιλάει για την μανία των παιδιών να κοροϊδεύουν.)

  Διαβάστε περισσότερα
 • 09 Νοεμβρίου 2017 - 31 Μαΐου 2018

  Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ.... ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

  ΘΕΑΤΡΟΙΔΡΥΜΑ Μ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

  Ξεφυλλίζοντας την μυθολογία μας και ψάχνοντας θέμα για την επόμενή μας παράσταση, διάβασα υπέροχες ιστορίες γύρω από την δημιουργία του κόσμου και τους θεούς του Ολύμπου….. Ιστορίες που έπλασαν ο αρχαίος ελληνικός λαός και οι ποιητές του. Από την άλλη μεριά, ξέροντας ποιες από αυτές τις ιστορίες διδάσκονται στο σχολείο, έκανα την επιλογή μου διαλέγοντας γνωστούς και άγνωστους μύθους που θα με βοηθούσαν να δημιουργήσω μία παράσταση. Έτσι γεννήθηκε ο τίτλος: «Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…. ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ»

  Διαβάστε περισσότερα

βρείτε στο eshop μας