παραμύθια

από την Κάρμεν Ρουγγέρη και τη Χριστίνα Κουλουμπή

παραμύθια

από την Κάρμεν Ρουγγέρη και τη Χριστίνα Κουλουμπή

Ο Δήμος Ξάνθης από την Τρίτη 7 Απριλίου στις 12:00 το πρωί και κάθε ημέρα θα ταξιδεύει τα αγαπημένα του παιδιά στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και της Ελληνικής Μυθολογίας με την Κάρμεν Ρουγγέρη, φροντίζοντας η συντροφιά των μικρών φίλων του να αποκτήσει ακόμη μία διάσταση θετικής ενέργειας, επικοινωνίας, αξιοποίησης του χρόνου, μένοντας στο σπίτι. Μένουμε σπίτι για να προστατευτούμε και είναι ευκαιρία να τα πούμε. Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινίσει… κάθε ημέρα στις 12.

Ο Δήμος Ξάνθης από την Τρίτη 7 Απριλίου στις 12:00 το πρωί και κάθε ημέρα θα ταξιδεύει τα αγαπημένα του παιδιά στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και της Ελληνικής Μυθολογίας με την Κάρμεν Ρουγγέρη, φροντίζοντας η συντροφιά των μικρών φίλων του να αποκτήσει ακόμη μία διάσταση θετικής ενέργειας, επικοινωνίας, αξιοποίησης του χρόνου, μένοντας στο σπίτι.

Μένουμε σπίτι για να προστατευτούμε και είναι ευκαιρία να τα πούμε.

Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινίσει… κάθε ημέρα στις 12.

 

 

 • 02.5.2020

  Η ΜΑΡΙΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΝΙ ΤΗΣ

  Μία φανταστική ηρωίδα, μία μικρή περιπέτεια και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Απολαύστε τον γνωστό μύθο του Αισώπου σε μία παραστατική αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, τη Χριστίνα Κουλουμπή και τον Στέφανο Βαρελά.

 • 01.5.2020

  ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ

  Ένα φανταστικό ταξίδι σε τρεις από τους πιο αγαπημένους μύθους του Αισώπου: Οι δύο βάτραχοι, ο Κάβουρας και η μάνα του, καθώς και ο Δίας και ο άνθρωπος. Απολαύστε τους σε μία παραστατική αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, την Χριστίνα Κουλουμπή και τον Στέφανο Βαρελά.

 • 30.4.2020

  Η ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ

  Ένας από τους μύθους του Αισώπου που αγαπήθηκε από όλους. Παρακολουθήστε τον σε αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, την Χριστίνα Κουλουμπή και τη μουσική του Στέφανου Βαρελά.

 • 29.4.2020

  Η ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ

  Ένα ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα και μια φανταστική ιστορία από τη μυθολογία μας με τη συμμετοχή των θεών του Ολύμπου. Απολαύστε την σε αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, την Χριστίνα Κουλουμπή και τη μουσική του Στέφανου Βαρελά.

 • 28.4.2020

  ΔΑΜΩΝ ΚΑΙ ΦΙΝΤΙΑΣ

  Το ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών και της μυθολογίας συνεχίζει με τους «Δάμων και Φιντία», δύο μυθικά πρόσωπα γνωστά για την πολύ δυνατή τους φιλία. Παρακολουθήστε την ιστορία τους σε αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, την Χριστίνα Κουλουμπή και τη μουσική του Στέφανου Βαρελά.

 • 27.4.2020

  Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

  Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και της μυθολογίας μας συνεχίζεται με τον πασίγνωστο μύθο του Αισώπου. Απολαύστε τον σε αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, την Χριστίνα Κουλουμπή και τη μουσική του Στέφανου Βαρελά.

 • 26.4.2020

  ΦΑΕΘΩΝ

  Όπως κάθε μύθος έτσι και εκείνος του "Φαέθωνα" περνάει τα δικά του σημαντικά μηνύματα. Απολαύστε τον σε αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, την Χριστίνα Κουλουμπή και τη μουσική του Στέφανου Βαρελά.

 • 25.4.2020

  ΑΔΩΝΙΣ

  Ο "Άδωνις" από την ελληνική μυθολογία θεωρείται ένας όχι τόσο γνωστός μύθος αλλά είναι εξίσου φανταστικός! Απολαύστε τον σε αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, την Χριστίνα Κουλουμπή και τη μουσική του Στέφανου Βαρελά.

 • 24.4.2020

  ΑΗΔΟΝΙ

  Για το αηδόνι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν πλάσει ένα πολύ όμορφο μύθο. Παρακολουθήστε τον σε αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, την Χριστίνα Κουλουμπή και τη μουσική του Στέφανου Βαρελά.

 • 23.4.2020

  Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

  Το νέο μας παραμύθι μιλάει για ένα μεγάλο θησαυρό! Δεν είναι όμως αυτό που συνήθως φανταζόμαστε. Ετοιμαστείτε για ένα φανταστικό ταξίδι στα παλιά χρόνια και σε ένα κόσμο με βασιλιάδες, μάγισες και μυθικούς θησαυρούς.

 • 21.4.2020

  ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ, Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ

  Η "Σταχτοπούτα ή ο θρίαμβος της καλοσύνης" δανείζεται στοιχεία από το κλασικό και αγαπημένο παραμύθι δημιουργώντας μία διαφορετική διδακτική εκδοχή. Μία αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, τη Χριστίνα Κουλουμπή και τη μουσική του Στέφανου Βαρελά που θα απολαύσουν όλοι!

 • 20.4.2020

  Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΨΗΛΟΙ ΝΑΝΟΙ

  Η γνωστή μας Χιονάτη αυτή τη φορά έχει να κάνει με 7… ψηλούς νάνους. Πώς γίνεται αυτό; Παρακολουθήστε το πολυαγαπημένο παραμύθι σε μία διαφορετική εκδοχή από την Κάρμεν Ρουγγέρη.

 • 19.4.2020

  ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ - Γ΄ΜΕΡΟΣ

  Παρακολουθήστε το τρίτο - και τελικό - μέρος της φανταστικής ιστορίας του νεαρού συγγραφέα, που συναντά τους ήρωες από τα πιο κλασικά και αγαπημένα παραμύθια.

 • 18.4.2020

  ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ - Β' ΜΕΡΟΣ

  Η ιστορία του νεαρού συγγραφέα, που συνάντα τους πιο αγαπημένους ήρωες των κλασικών παραμυθιών, συνεχίζει. Παρακολουθήστε το Β' μέρος σε μια αφήγηση που συναρπάζει!

 • 17.4.2020

  ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

  Τι θα γινόταν αν οι πιο γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες παραμυθιών "έπαιζαν" όλοι μαζί σε ένα παραμύθι; Παρακολουθήστε την καταπληκτική ιστορία της Κάρμεν Ρουγγέρη σε μια ξεχωριστή αφήγηση που εγείρει τη φαντασία.

 • 16.4.2020

  Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ

  Ένα από τα κλασικά και πιο αγαπημένα παραμύθια. "Ο μάγος του Οζ" είναι μια περιπέτεια στη φαντασία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους!

 • 15.4.2020

  ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

  Μία φανταστική ιστορία για μικρούς και μεγάλους! Το παραμύθι "Ένα κορίτσι στο παράθυρο" σε αφήγηση από την Κάρμεν Ρουγγέρη, την Χριστίνα Κουλουμπή και τη μουσική του Στέφανου Βαρελά.

 • 14.4.2020

  ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

  Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών με την Κάρμεν Ρουγγέρη συνεχίζει! Παρακολουθήστε το νέο επεισόδιο "Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα"

 • 13.4.2020

  Η ΑΤΥΧΗ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ

 • 11.4.2020

  Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ

  Ένα ακόμα παραμύθι από την Κάρμεν Ρουγγέρη και τη Χριστίνα Κουλουμπή. "Ο αγράμματος Γιαννάκης και ο μορφωμένος γάιδαρος"

βρείτε στο eshop μας