15 Ιουνίου 2013 - 13 Ιουλίου 2013

ΑΙΣΩΠΟΣ!

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

15 Ιουνίου 2013 - 13 Ιουλίου 2013

ΑΙΣΩΠΟΣ!

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

πληροφορίες

Πρώτη παράσταση: 13 Ιουνίου 2013

Τελευταία παράσταση: 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μια ομάδα ηθοποιών, αφού μιλήσει στα παιδιά για τον Αίσωπο και τη ζωή του, θα ζωντανέψει τους μύθους που διαλέξαμε. Αναφέρουμε κάποιους από αυτούς: Ο τζίτζικας και ο μέρμυγκας, ο λαγός και η χελώνα, η κότα με το χρυσό αυγό, το λιοντάρι και το ποντίκι, η Μαριγώ και το σταμνί της, ο ψεύτης βοσκός, και άλλοι.

Κάθε μύθος έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και είναι δοσμένος με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι απόλυτα κατανοητός και στο πιο μικρό παιδί. Τα κοστούμια της παράστασης πολύχρωμα και παραμυθένια. Οι μάσκες των ζώων θα επιτρέπουν να φαίνονται οι εκφράσεις των ηθοποιών. Τα σκηνικά και οι φωτισμοί ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μύθου θα διαμορφώνονται μπροστά στα μάτια των μικρών μας θεατών. Η μουσική μας ηχογραφημένη με φυσικά όργανα θα συνοδεύει τα τραγούδια της παράστασης τα οποία βέβαια θα τραγουδούν ζωντανά και θα χορεύουν σε Ελληνικούς ρυθμούς οι ηθοποιοί μας, ενώ ένας πλανόδιος ακορντεονίστας θα συνδέει και θα «σχολιάζει» τους μύθους.

συντελεστές

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη

Σκηνικά - Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή

Μουσική: Στέφανος Βαρελάς

Στίχοι: Ανδρέας Κουλουμπής

Κίνηση - Χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας

Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα

Βοηθοί σκηνοθέτη: Χριστίνα Κουλουμπή, Κοραλία Τσόγκα

διανομή

Χριστίνα Κουλουμπή, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Θοδωρής Ευστρατιάδης, Γιώργος Γερονυμάκης, Κοραλία Τσόγκα, Μαριαλένα Ροζάκη

πληροφορίες

Πρώτη παράσταση: 13 Ιουνίου 2013

Τελευταία παράσταση: 13 Σεπτεμβρίου 2013

βρείτε στο eshop μας