28 Ιουνίου 2015 - 11 Σεπτεμβρίου 2015

Παραμύθι Χωρίς Όνομα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

28 Ιουνίου 2015 - 11 Σεπτεμβρίου 2015

Παραμύθι Χωρίς Όνομα

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

πληροφορίες

Πρώτη παράσταση: 24/6/2015

Τελευταία παράσταση: 15/9/2015

Στο βασίλειο των Μοιρολάτρων, ο Αστόχαστος γιος του βασιλιά Συνετού διαδέχεται τον πατέρα του στον θρόνο. Ο νέος βασιλιάς ενδιαφέρεται μόνο για διασκέδαση και καλοπέραση. Όπως είναι φυσικό, σε λίγο καιρό το βασίλειο καταρρέει. Το θησαυροφυλάκιο αδειάζει! Η χώρα δανείζεται συνέχεια και ο τόπος ερημώνει. Μην αντέχοντας αυτή την κατάσταση, ο γιος του βασιλιά αποφασίζει να δράσει. Με βοηθό τη μικρή του αδερφή και μετά από πολλές περιπέτειες, θα κατορθώσει να εμπνεύσει πίστη και εμπιστοσύνη στον λαό του, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν στην ανόρθωση της χώρας.
Το βασιλόπουλο, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, θα μπορούσε να είναι ο νέος Έλληνας που βρίσκει τη δύναμη και τον τρόπο ώστε να ξαναγεννηθεί η πατρίδα του. Είναι ένα έργο με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πλοκή αλλά και με αίσθηση του χιούμορ, που σίγουρα θα διασκεδάσει τα παιδιά και συγχρόνως θα τα διδάξει με έμμεσο τρόπο, καθώς μιλάει για τις αξίες της εργασίας, της δικαιοσύνης, της προσπάθειας, της ανδρείας, της συλλογικότητας, σε αντίθεση με την τεμπελιά, την αδικία, την παραίτηση, τη δειλία και τον ατομισμό.

συντελεστές

Κείμενο-Αφήγηση: Κάρμεν Ρουγγέρη

Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή

Σκηνικά-Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή

Κίνηση-Χορογραφίες-Φωτισμοί: Πέτρος Γάλλιας

Μουσική σύνθεση-Ενορχήστρωση: Αντώνης Δελαπόρτας

Στίχοι-Επιλογή τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής

Βοηθός σκηνοθέτη: Κοραλία Τσόγκα

Βοηθός ενδυματολόγου: Έρρικα Αλαμάνου

διανομή

Νεκτάριος Φαρμάκης, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Γιάννης Νικολάου, Ελένη Ζιώγα, Μυρτώ Χρυσανθοπούλου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου

Multimedia

πληροφορίες

Πρώτη παράσταση: 24/6/2015

Τελευταία παράσταση: 15/9/2015

βρείτε στο eshop μας